HTML

Mátrai Szállások, Szálláshelyek

Blogunkban mátrai szállások, szálláshelyek különlegességeit, legfontosabb tulajdonságait, típusait, foglalási lehetőségeit mutatjuk be.

Friss topikok

  • pihenek: 2013. 05. 05-én az éjszakai órákban adta meg magát az utolsó hófolt idén Magyarországon a mátrasze... (2013.05.30. 11:27) Az utolsó hófolt Magyarországon

Címkék

Archívum

Mátraháza Szállás

2012.05.30. 13:34 pihenek

Még ma is legendás helyként él a magyar köztudatban Mátraháza neve, amely címre nem véletlenül szolgál rá a mai napig is, hiszen viszonylag közel van Budapesthez, könnyen megközelíthető a 24-es főúton - annak ellenére is, hogy a magyarországi viszonylatokhoz képest magasan fekszik a Mátrafüreddel együtt Gyöngyöshöz tartozó üdülőtelepként nevezett hely. Az első személyes élményem Mátraházával az egykori Gazdálkodj okosan! társasjáték egy sarkán található mező, melyen mátraházi beutalót lehetett szerezni (és kimaradni néhány körből).

Mátraháza Szállásai

 

Ma ma már nem a mátraházi szanatórium a legnépszerűbb, hiszen jónéhány szállás is található még a mátrai gerincen. Ilyen a Honvéd Üdülő, a Pagoda , a közelben található a Vörösmarty Turistaház is, és a 2 új hotel, a Kékestetőre néző Ózon és a LifeStyle Hotel is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matrai-szallasok.blog.hu/api/trackback/id/tr964554958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása