HTML

Mátrai Szállások, Szálláshelyek

Blogunkban mátrai szállások, szálláshelyek különlegességeit, legfontosabb tulajdonságait, típusait, foglalási lehetőségeit mutatjuk be.

Friss topikok

  • pihenek: 2013. 05. 05-én az éjszakai órákban adta meg magát az utolsó hófolt idén Magyarországon a mátrasze... (2013.05.30. 11:27) Az utolsó hófolt Magyarországon

Címkék

Archívum

Mátrai Szállások

2012.05.01. 20:36 pihenek

A mátraszentistváni Sípark, a parádsasvári kastélyszálló, a sástói Kalandpark, az Ilona-völgyi Vízesés és Kékes csúcsa mind-mind olyan látnivaló, amiért valóban érdemes otthonról felkerekedni és ellátogatni a Mátrába. Ehhez pedig érdemes megfelelő mátrai szállás után nézni, hogy felhőtlen legyen a pihenést. A Mátra télen-nyáron várja a látogatókat, mára pedig több száz szálláshely áll a Vendégek rendelkezésére a vendégházaktól a négy csillagos szállodákig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matrai-szallasok.blog.hu/api/trackback/id/tr774482940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása